donderdag 5 december 2013

bezoek sint

sintbezoek
Het bezoek van de Sint was dit jaar wel heel speciaal, want de Piet ging trouwen met de juf!! Toen de Sint aankwam had hij maar één Zwarte Piet meer mee, de andere was spoorloos. Hij stond toch niet op het dak zeker, van de nieuwe school dan nog wel!! Maar...hij don daar niet meer af!! Toen heeft meester Dieter de brandweer gebeld en die waren er binnen enkele minuten om Zwarte Piet te redden van het dak. Ondertussen liepen alle juffen weg om zich klaar te maken voor de trouw. Toen de Sint en de Pieten aankwamen in de kerk kwamen de juffen één voor één tevoorschijn. Telkens zei de Zwarte Piet: neen, deze juf is het niet!! Alle juffen ontgoocheld hoor!! Zwarte Piet vertelde toen dat hij wil trouwen met de Pietenjuf van de Pietenschool! Sint heeft Zwarte Piet dan eens laten oefenen hoe het gaat bij een echte trouw! Met juf Marleen werd alles eens geoefend! Zwarte Piet is nu helemaal voorbereid en kan in Spanje trouwen met zijn juf!! Daarna zijn we dan maar overgaan met Sinterklaas zijn feest!! Want Sinterklaas was niet naar onze school gekomen om een trouw te organiseren hé! Nee, hij kwam kijken naar onze nummertjes voor zijn verjaardag! We werden dan ook nog verwend met een snoepzakje en geschenken voor in de klas. Een superleuke namiddag hoor! Dank je wel voor de leuke geschenken Sint!! tot volgend jaar!!!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

heel origineel! hoe komen onze kleuters aan zo'n ideeen... bedankt om alle fotos met ons te delen! groetjes grootouders van jenna

Anoniem zei

Leuk om naar de blog te zien!
Wat een superfeest! Hanne was zeer fier dat ze bruidsmeisje van Juf Marleen was... ze vertelde hier heel enthousiast over aan de telefoon! Ze hoopt stiekem dat ik( haar Bomma, tante dus ;-) )ook trouw! Want ze zei dat ze nu al geoefend had! Super toch!

Bomma Leentje