zondag 11 mei 2014

Proficiat

Proficiat aan alle mama's!! Hopelijk heeft jullie kapoen jullie aangenaam verrast? Normaal gezien moesten ze een plannetje afspreken met papa en alle mama's zouden, als dat goed gelukt is, vandaag eens niets moeten doen! de papa's en de kinderen zouden zorgen voor ontbijt , het lievelingseten van mama , een geschenkje, een liedje,.... Kortom een drukke dag voor de papa's en kleuters maar een zalige genietdag voor de mamaatjes?? Is dit bij jou gelukt?? Ik ben wel benieuwd hoe het verlopen is?? reacties op de blog zijn zeker welkom Morgen schoolreis!!Joepie!! en overmorgen start juf Valentine met haar stage in onze klas!

3 opmerkingen:

Fiere mama van Xibe zei

Wat zijn we weer verwend geweest met een heel mooi cadeautje gemaakt door onze kleuter. Xibe heeft samen met de papa inderdaad gezorgd voor een lekker ontbijt en toch de meeste dingen overgenomen op moederdag ;). Hij heeft zijn versje/liedjes heel mooi verteld, maar niet meer dan nodig :-) (Xibe kennende). Maar hij was heel fier met zijn geschenkje!!

Anoniem zei

Hanne heeft voor de eerste keer in haar kleuterloopbaan een versje met volle overgave verteld...geschenkje was eveneens leuk...En moederdag is de dag waarop de mama zich mag laten verwennen...vertelde de juffen ons

Unknown zei

Janne en papa brachten me ontbijt op bed, met verse aardbeien, geperst fruitsap, verse pistolekes en een spiegelei in de vorm van een hartje. Daarbij een zelfgemaakt kadootje uit de klas, een mooie tekening en ook een nieuw looptruitje. Op de middag dan voetjes onder tafel voor bord heerlijke pasta; was nodig want ik moest toch nog in actie in de namiddag voor de 15 km van Brugge. Janne en papa waren ook als supporters van de partij ook als was het geen heerlijk lente weer. Het was een zalige dag: het plannetje is perfect gelukt. Janne denkt al na over hoe ze vaderdag wil aanpakken;-)